Starity

Európai turnéra indul az Evanescence

2011. július 30. 00:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az együttes énekesnője, Amy Lee a napokban bejelentette, hogy a visszatérőalbum megjelenése után Európába is ellátogatnak turnéjuk keretében.

hirdetés
Európai turnéra indul az Evanescence

Az Evanescence visszatérőkorongja október 11-én kerül a boltok polcaira, ám ez nem gátolja meg a banda tagjait abban, hogy felcsigázzák a rajongókat. Így az énekesnő elárulta, hogy a latin-amerikai országokba és az Egyesült Királyságba is ellátogatnak ősszel, majd az album megjelenése után újabb helyszínek várhatóak.

Október 2-án a Rock in Rio fesztiválon fognak koncertezni, majd nem sokkal később az Államokba és Európába is ellátogatnak.

„Októberben Puerto Ricót vesszük célba, ami nagyszerű lesz, mivel még sosem játszottunk ott. Az lesz a turné kezdete, majd visszatérünk az Egyesült Államokba, koncertet adunk néhány nagyvárosban, majd ugyanez fog történni Európában is” – nyilatkozta Amy Lee az MTV-nek.

Természetesen ez még nem minden: a banda szóvivője azt is elárulta, hogy a pontos helyszínek két héten belül napvilágot látnak, valamint Amy is megnyugtatta a rajongóit Twitter-oldalán: „Srácok, ne legyetek elszomorodva, ha nem látjátok a városotokat a helyszínek közt. Nemsokára jövünk!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek