Starity

Bye Bieber, Hey Grimmie

2011. augusztus 01. 10:10   |   Szerző: klaugabi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Christina Grimmie-t valószínűleg mindenki zeldaxlove64 néven ismeri a YouTube-videómegosztó oldalon. Azonban a 17 éves, elképesztően tehetséges lány most végre egyenesbe hozta karrierjét.

hirdetés
Bye Bieber, Hey Grimmie

Június 14-én jelent meg Christina Find Me című EP lemeze, ami az első héten rögtön a húsz legnagyobb példányszámban eladott album közé került. Az korong leginkább a pop-rock vonalat követi, de a napjainkban híressé vált R&B-, dance-pop és disco-pop effektek is megtalálhatóak rajta.

Christina összes YouTube-ra feltöltött videója milliós nézettséget produkált. Sokan összehasonlítják napjaink egyik leghíresebb tinisztárjával, Justin Bieberrel. Kettejükben nemcsak a koruk közös, hanem az is, hogy mindketten a YouTube-ra feltöltött videókkal lettek népszerűek. Justin időközben világsztárrá „cseperedett”, Christina pedig most kezdi karrierjét, ami remélhetőleg legalább annyira sikeres lesz, mint Justiné.

A legtöbben Christinát sokkal tehetségesebbnek tartják Biebernél, éppen ezért a „Bye Bieber, Hey Grimmie” ('Viszlát Bieber, helló Grimmie!') jelszóval írnak kommentárokat a közösségi oldalakon. A kérdés csak az, hogy Justin csillaga tényleg leáldozóban van, vagy megfér két tiniikon egymás mellett?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek