Starity

Caro Emerald meghódítja Angliát

2011. július 30. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A német énekesnő Hollandia és Németország meghódítása után az Egyesült Királyságot ostromolja.

hirdetés
Caro Emerald meghódítja Angliát

Ugyan Caro Emerald albuma, a Deleted Scenes from the Cutting Room Floor nem mostanság jelent meg, de úgy tűnik, ez nem sokakat izgat – főleg nem az angolokat, akik igencsak rákaptak a korongra. Olyannyira megnőtt az énekesnő népszerűsége, hogy többek között Lady Gagát, Bruno Marsot, vagy éppen Rihannát is sikerült megelőznie.

A jelenleg az angol lemezeladási lista negyedik helyén lévő Caro albuma előtt csak Adele 21, illetve 19 című korongja, és Beyoncé albuma található. A Deleted Scenes from the Cutting Room Floor 13 hete szerepel a listán, az eddigi legelőkelőbb helyén.

A német énekesnőnek nem ez a legnagyobb sikere, hiszen tavaly 30 hétig vezette a német listát, és két legjobban kelendő kislemeze – a Back It Up és az A Night Like This – is több héten keresztül listavezetők voltak.

Utolsó megjelent dala a lemezről, a Rivera Life csak digitális úton vásárolható jelent meg Hollandiában, klip sem készült hozzá, de talán az énekesnő meggondolja majd magát az angol sikerek után.

Tavaly év végén Franciaországban is megjelent a Deleted Scenes from the Cutting Room Floor, és Caro ígérete szerint 2011 őszén indul majd francia turnéra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek