Starity

Jordin Sparks elénekelte a Skyscrapert

2011. július 30. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jordin Sparks egy dolgot teljesen világossá szeretne tenni: Demi Lovato legújabb kislemezét, a Skyscrapert csodálatosnak találja.

hirdetés
Jordin Sparks elénekelte a Skyscrapert

Az American Idol győztese teljesen le van nyűgözve Demi legújabb dalától. Ugyanakkor ezzel semmire sem szeretne utalni. Mindössze annyiról van szó, hogy a New York-i hotelszobájában ülve felvette saját verzióját a dalhoz, megfűszerezve saját energiájával.

Eközben Demi gőzerővel dolgozik legújabb albumán a méltán népszerű rapper-producerrel, Timbalanddel.

Timba öccse, Sebastian Mosley sem hagyhatta szó nélkül a fiatal tehetséget: „Demi (@ddlovato) kivégzi, épp a fülkében énekel. Nagyon komoly hangja van.”

„Hajnali négy: @missyelliott és @ddlovato gőzerővel dolgoznak a stúdióban! #demiandmissy” – tweetelte Timbaland, így már egy duettre biztosan számíthatnak a rajongók. Nem tudni, hogy ez egy másik dal-e, vagy ugyanaz, mint amelyről Steve Johnson egy korábbi Twitter-üzenete is említést tesz, mely szerint Timbaland is a stúdióban van. Lehetséges, hogy hármas koprodukció van kilátásban?

Timbaland keze közül rengeteg nagy sláger került ki, Demi jobb helyen nem is lehetne.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek