Starity

Jennifer Lopez újra Diddy oldalán?

2011. július 30. 21:09   |   Szerző: June15

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hét év házasság után Jennifer és Marc Anthony elvált. Egyre több hír szól arról, hogy a gyönyörű énekesnő milyen könnyedén lépett túl házasságának válságán.

hirdetés
Jennifer Lopez újra Diddy oldalán?

Az énekesnő csak nemrég vált el férjétől, Marc Anthonytól, de már számtalan hírességgel hozták össze. Köztük szakmai kollégájával, William Levyvel is, aki cáfolta a kapcsolatukról felröppent híreket.

Köztudott, hogy Jen a Puff Daddy néven ismert rapperrel is hosszú ideig egy párt alkotott. A kapcsolatuk nagyon is idilli volt, hiszen nemcsak szerették egymást, hanem a rapper egyengette az énekesnő karrierjét is.

Románcuk végét mindössze az jelentette, amikor Diddy lövöldözésbe keveredett, ami nem tett túl jót a kapcsolatuknak. A szépséges énekesnővel való szakítása nagyon megviselte az énekest – aki mellesleg még mindig azt állítja, hogy Lopez a világ legdögösebb nője.

Mivel nemcsak szerelmi viszony fűzte egymáshoz a két sztárt, hanem szakmájuk is, ezért lenne értelme újjáéleszteni kialudt szerelmüket. Talán pont ezen oknál fogva találkoztak a válás után nem sokkal, mivel 27-én lencsevégre kapták őket egy kiadós ebéd közben New Yorkban.

„Diddy hirtelen érkezett, és egy magánterületre sietett. Nagyjából húsz perccel később J.Lo is ott termett” – mesélte egy szemtanú a Daily Mailnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek