Starity

Szakított Alexa Chung és Alex Turner

2011. július 31. 20:08   |   Szerző: Mrs. Frankenstein

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alex Turner és Alexa Chung sok randizgatás után 2007 áprilisában vallották be a nyilvánosság előtt, hogy egy párt alkotnak. A több mint négy évig tartó románc megszűnéséről ma értesítette a világot Alexa szóvivője.

hirdetés
Szakított Alexa Chung és Alex Turner

Alexa Chung és Alex Turner szakítottak. Ezt még egy párszor el kell olvasni az embernek, mire tényleg felfogja a sokkoló hírt. A pár négy évig élt együtt boldog kapcsolatban, a hír a jól ismert „derült égből villámcsapás” stílusával hatott az olvasókra.

Ennek ellenére pár hónappal ezelőtt már felröppentek pletykák, hogy a szerelmesek között már az idei Glastonbury fesztiválon sem volt felhőtlen a hangulat, a híreket azonban mindkét fél cáfolta (úgy tűnik, csak nem szerettek volna feleslegesen pánikot kelteni).

A mostani történetet azonban Liz Matthews, Alexa szóvivője erősítette meg a Sunday Mirrornak. Azt nyilatkozta: Teljes békében és barátságosan de tényleg. Szakítottak.

A páros úgy véli, még időben szakítottak, hogy meg tudják menteni a barátságukat. Az a bizonyos „utolsó csepp” valószínűleg akkor lehetett, amikor Alexa New Yorkban vett egy lakást az új munkája miatt.

Alex mideközben együttesével, az Arctic Monkeyszal járja a világot (jelenleg Amerikát, az Egyesült Királyságot, Európát és Ausztráliát érintve tartják koncertsorozataikat), mielőtt 2012-ben vége lenne a turnénak.

Alex korábbi kapcsolatából is születtek dalok, az egyik legemlékezetesebb a Johanna Bennettel való együttlétének gyümölcse, az Arctic Monkeys egyik legnagyobb slágere, a Fluorescent Adolescent. A dalt a pár írta még annak idején. Johanna ma már a Kings of Leon Matthew Followilljének felesége. Azt nyilatkozták, hogy barátok maradtak, mégis keveset látni őket együtt.

Vajon ezek után milyen inspirációt talál magának Alex a dalok megírásához?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek