Starity

Hamarosan képernyőn Gjoni új műsora

2011. július 31. 20:08   |   Szerző: rózsaszínvattacukor

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Delhusa Gjon immáron az igazit keresi. Az ősszel induló új feleségkereső egyidőben lesz a Megasztárral, ám a show készítői kicsit sem félnek attól, hogy a műsor nézettsége megcsappan majd.

hirdetés
Hamarosan képernyőn Gjoni új műsora

A Bors információi szerint a vadunatúj műsor már ősszel látható lesz a képernyőn. Értesülések szerint péntekenként lehet megtekinteni Gjon csajozási technikáját, melyben Fekete Pákó is részt vesz. Ugyancsak ebben az időpontban lesz a Megasztár is.

Delhusa Gjon műsorát már egy évvel ezelőtt kezdték szervezni, és akkor a lányokat is kiválasztották. Ez alatt az idő alatt elég sok minden történhetett a kiválasztott hölgyekkel, mely felkavarhatja majd a történetet, hiszen lehetséges az is, hogy valamelyik lány boldog párkapcsolatban él, esetleg valakinek gyereke született, illetve azt hord a szíve alatt.

Talán a szintén ősszel induló Való Világ rovására válhat Delhusa szerelmi története, mert a hírek szerint a férfi hölgyei csak később költözhetnek be a villába.

Ez egészről a zenész ennyit nyilatkozott: „Most indulok itthonról, tíz perc alatt kell beérnem az RTL-be, egyébként sem tudok ezzel kapcsolatban mit mondani.”

Az már egyszer biztos, hogy az új társkereső műsor a képernyőre fog kerülni, hiszen ezt a hírt egyenesen Kolosi Péter, a csatorna igazgatója erősítette meg: „Ősszel valóban képernyőre kerül Delhusa műsora.”

„Nem gondolom, hogy össze lehetne mérni a Megasztárt a konkurencia műsorával. Egyelőre nem árulhatom el, mikor indul a tehetségkutató, új valóságshow-nkra, az ÖsszeEsküvőkre azonban már nem kell sokáig várni. A nézők különleges realityt láthatnak majd tizenkét lánnyal és hat fiúval, valamint a srácok mamáival. A fiatalok a szerelmet, az anyósjelöltek pedig tökéletes menyüket keresik ebben az izgalmas, itthon teljesen új formátumban” – mondta Kiss Péter, a TV2 programigazgatója.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek