Starity

Bűnügyi történetbe keveredik a Carbonfools

2011. július 31. 21:09   |   Szerző: Media Meridian

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem tétlenkedik a The Carbonfools, a fiúk megállás nélkül dolgoznak: épphogy elkészült legújabb klipjük, máris a következőt tervezik.

hirdetés
Bűnügyi történetbe keveredik a Carbonfools

Ötletelésből nincs hiány, a legújabb terv szerint egy bűnügyi történetet mutatnak be.

„Az új klipünk egy animációs film kapcsán készült, amely különleges fantáziavilágot mutat be. Amikor elkészült, vágtak nekünk belőle egy klipet. Direkt nem szerepelünk benne. A következőben viszont annál inkább fogunk. Ha minden jól megy, egy bűnügyi történetet fog feldolgozni a videó” – árulta el a banda frontembere, Fehér Balázs.

A csapat a jövő év elejére újabb Carbon-lemezt szeretne piacra dobni, előtte azonban több ezer emberrel táncolnak egy nagyot Budapest egyik leggyönyörűbb terén. „Szeptember 3-án óriási őrület lesz a Vörösmarty téren! Délután három órakor egyszer csak összeáll több száz vagy több ezer ember, akik többek között a mi dalunkra is eltáncolnak majd egy olyan koreográfiát, amely az interneten terjed, mint egy vírus. Remélem, minél többen kedvet kapnak a tánchoz, és csatlakoznak hozzánk” – mondta Balázs.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek