Starity

Elkészült Dred és Doris új klipje

2011. augusztus 01. 18:06   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A páros az eddigi sztoris videók után most egy hamisítatlan bulis kisfilmmel rukkolt elő.

hirdetés
Elkészült Dred és Doris új klipje

Elkészült Dred és Doris friss klipje Csak egy érintés címmel. A sminkek és a ruhák Doris hozzáértését dicsérik, míg a rendező-operatőr szerepét ezúttal is Dred vállalta magára. A tizenöt órás forgatáson a hitelesség kedvéért a klubjelenetekben nem statiszták, hanem a csapat rajongói vettek részt.

„Egy klip felvételének során számtalan probléma adódik, amit ott a helyszínen azonnal meg kell oldanunk, de szerencsére profi csapattal dolgozom, így semmi nem jelent akadályt” – mondta Dred. „Talán ez volt az eddigi legsimább forgatásunk, nem potyogtak lámpák a fejemre, de persze nagy volt a pörgés, amit én nagyon élveztem” – tette hozzá Doris.

A páros az elmúlt években nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy trendi hangzású dalokat készítsen, és ez most sincs másként. Az évek óta tartó siker őket igazolja, fellépésről fellépésre autóznak egész évben, és a rajongók kitartóan kísérik útjukat. A legnagyobb videómegosztó oldalon klipjeiket több mint 9,2 millióan nézték meg. Az új dal televíziós premierje már látható volt a Viván, de aki elmulasztotta, most megnézheti online is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek