Starity

Eminem perel

2011. augusztus 01. 23:11   |   Szerző: June15

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A producerként is tevékenykedő Eminem egyik dalát adta a Chrysler autómárka reklámjához, melyet egy másik autógyártó cég szemérmetlenül lemásolt és felhasznált.

hirdetés
Eminem perel

Eminem a Chrysler autómárka reklámjához adta a Lose Yourself című dalát. A promóció lehet, hogy a kelleténél is jobban sikerült, hiszen az Audi cég teljesen lemásolta. A két népszerűsítést végignézve szinte teljesen azonosak a képkockák. Eminem szerint ez megbotránkoztató, és nem hagyja annyiban a dolgot, ezért perelni fog. A cég beismerte, hogy hibázott, és nagyon sajnálja a történteket. Hivatalos nyilatkozatban kértek a rappertől elnézést.

„Az Audi cég minden tisztelete Eminemé. Nem állt szándékunkban megsérteni őt vagy rajongóit. Elismerjük, hogy az ő detroiti Chrysler-reklámja inspirált minket is” – nyilatkozta a vállalat szóvivője.

Még nem tudni, mi lesz a reklám és az üzem sorsa. Mindenesetre a rapper csak reménykedhet, hogy nem lesz része még egy hasonlóan kellemetlen incidensben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek