Starity

A legszexibb brazil topmodellek

2010. június 21. 01:01   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A világ egyik vezető magazinja, a Forbes idén is összegyűjtötte a legszexisebb brazil topmodelleket egy csoportba. Külön öröm, hogy a három brazil amazon Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, valamint Gisele Bündchen a világ leggazdagabb topmodelljeinek listáján is szerepel. Íme az összesített lista, melyre bárki szavazhatott a www.forbes.com-on.

hirdetés
A legszexibb brazil topmodellek

1.) Gisele Bündchen

Természetesen a világ leggazdagabb modellje (33 millió dollárt keresett csak tavaly) uralja itt is a dobogó legfelső fokát - ám ezzel sokan vitatkoznának. Gisele felbecsült vagyona kb. 200 millió dollár - ami nem rossz egy 29 éves szépségtől. Testvérei is próbálkoztak a modellkedéssel, ám közel sem értek el akkora sikereket, mint ő.

2.) Adriana Lima

A 4. leggazdagabb modell a világon - mindössze 100 szavazattal maradt le Gisele mögött. A 28 éves gyönyörűséget 13 éves korában fedezték fel egy bevásárlóközpontban - azóta egyre csak felfelé ível karrierje.

3.) Alessandra Ambrosio

Adriana Lima után következik a sorban,akárcsak a 'Világ leggazdagabb modelljei' listában. Az Armani és a Victoria's Secret arca - tavaly 6 millió dollárt vihetett haza.

4.) Isabeli Fontana

12 éves korától kezdve készült modellnek.16 éves korától ekzdve reklámozza a Victoria's Secretet - annak ellenére, hogy a márka csak 21 éves kortól alkalmazhatna modelleket fehérneműkatalógusaikba.

5.) Raica Oliveira

30 000 szépség közül választották meg Brazíliai szépévé - amivel elnyerte a világhírű brazil Ronaldo szívét. Első munkája egy Christian Dior üzletben volt - ma már azt reklámozza.

6.) Jeisa Chiminazzo

13 éves korától ekzdve címlapokon szerepel a 24 éves Victoria's Secret modell.F elmenői között találhatunk osztrák, német, portugál, illetve olasz ősöket is.

7.) Ana Claudia Michels

A gyönyörű Ana elsőre a Vogue UK címlapján mutatkozott be Naomi Campbell mellett. Idén szerepel először a Pirelli naptárban.

8.) Ana Beatriz Barros

Egyik legjobb barátnőjével együtt reklámozták a Guess?-t, majd egy időben kerültek a Victoria's Secret kezei közé is. A 27 éves lány legfőbb rajongója Jennifer Lopez,aki személyesen kereste fel őt egyik parfümje reklámarcának.

9.) Fernanda Tavares

Az egzotikus exmodell ma is a legnépszerűbbek közé tartozik. Főleg a '90-es évek végén lehetett arcát mindenhol látni- ma már csak exklúzív reklámokban szerepel (Louis Vuitton, Prada stb.)

10.) Fernanda Motta

Jelenleg a színészetnek él,ám a Pantene reklámjaiban is láthatjuk. Egy riói strandon fedezték fel, szoros barátság fűzi Ana Beatriz Barroshoz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek