Starity

Félbeszakadt a Kings of Leon turnéja

2011. augusztus 02. 15:03   |   Szerző: Strawberry

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A zenekar amerikai turnéját egy dallasi koncerten szakította meg, amikor az együttes frontembere, Caleb Followill lesétált a színpadról, hangjának teljes kimerültségére hivatkozva.

hirdetés
Félbeszakadt a Kings of Leon turnéja

„Száz százalékig elment a hangom” – hangzott el a Kings of Leon frontemberétől július 29-én a dallasi koncert közepette, amikor erre hivatkozva Caleb Followill lesétált a színpadról.

A következő fellépésüket új időpontra rakták át, ám mint később kiderült, a teljes, 26 állomásos turnéjukat felfüggesztették egy időre. A nyilatkozatban elmondták, hogy pihenőre van szükségük, ezért tartanak egy kis szünetet. „A zenekar nagyon sajnálja, de ahhoz, hogy a közönség azt kapja, amit megérdemel, szükség van erre a pihenőre.”

Jared Followill, az együttes basszusgitárosa és Nathan Followill, a dobos saját blogjukon kommentálták az eseményeket, amelyből sejteni lehet, hogy a zenekar nemcsak egészségügyi problémák miatt vonult vissza, hanem valószínűleg némi feszültség adódhatott a bandatagok között. Ennek ellenére mindkét zenész megerősítette, hogy az együttes nem oszlott fel, és hamarosan folytatják a koncertezést.

Az információk szerint a Kings of Leon hivatalos tunéja szeptember 26-án folytatódik a kanadai Vancouver városában.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek