Starity

David Tennant rekorder lett

2010. június 21. 08:08   |   Szerző: Sally Sparrow

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Doctor Who egykori 10. dokiját alakító David Tennant Portál-díjra jelölt az idén, s úgy tűnik, minden esélye megvan a győzelemre mindkét kategóriában. Szavazni június 25-től lehet majd naponta egyszer, 30 napon keresztül. Az eredményeket augusztusban hozzák nyilvánosságra.

hirdetés
David Tennant rekorder lett

David Tennant jelölt lett az Airlock Alpha portál szavazásán, két kategóriában is. A szavazás 2010. június 25-én indul majd, s a szabályok szerint naponta egy szavazat adható le 30 napon át. Az eredményeket pedig augusztusban közlik.

A Nemzetközi Jelölőbizottság idén abszolút egyetértésben javasolta (77 szavazattal!) a versenyzők közé a Doctor Who című sci-fi sorozatot és David Tennant-öt, ezzel pedig egyfajta rekordot is felállítottak. Ennyi jelölést ugyanis eddig még egyetlen férfi színész sem kapott a bizottságtól.

A Ki vagy, Doki? az első olyan televíziós műsor, mely az elmúlt öt évben folyamatosan vezeti a jelöltlistákat. A jelölésekből a Doctor Who többet is magáénak tudhat, mint például a legjobb színész/színésznő/mellékszereplő (David Tennant, John Barrowman (bár Ő a Torchwood kapcsán jelölt), illetve Karen Gillan - Bernard Cribbins), valamint a legjobb tévésorozat. (Illetve a The End Of Time epizód, mint legjobb rész.)

Ezen kívül még Gene Roddenberry-díjra esélyes Russel T. Davies, és a Doctor Who mellékág sorozata, a Torchwood is kapott jópár jelölést.

Akit érdekelnek a jelöltek listái, a díjak és szeretne szavazni kedvencére, az itt, az Airlock Alpha oldalon megteheti.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek