Starity

Shakira társul az FC Barcelonával

2011. augusztus 03. 12:12   |   Szerző: badperfect

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Shakira és az FC Barcelona focicsapat alapítványa egyesült. Tegnap Miamiban jelentette be az énekesnő a hírt egy rendezvényen, ahová több FC Barcelona-játékos is ellátogatott.

hirdetés
Shakira társul az FC Barcelonával

Tegnap délután Miamiba látogatott a katalán FC Barcelona focicsapat, ugyanis egy meccs miatt több napot is eltöltöttek ott. Tegnap délután egy rendezvényen Gerard Piqué jelenlegi barátnője, a híres kolumbiai énekesnő bejelentette, hogy alapítványa, a (Pies Descalzos, valamint az FC Barcelona alapítványa egyesül, hogy több gyermeken segítsenek a világ minden egyes területén. A rendezvényen Carles Puyol, Gerard Piqué és Sergio Busquets is részt vett, és még fociztak is egy keveset.

„Az összes kisebb országot szeretnénk képviselni. Azzal, hogy ez a két alapítvány egyesült, több országon és városon segíthetünk – mondta az énekesnő. – A spanyol fiúk szeretnék, ha az összes szegényebb országba végre megszeretné mindenki a focit, reméljük, minden tehetséges kis focistából egyszer olyan világsztár lehet, mint ők.”

A Barcelona alelnöke, Ramón Pont is nyilatkozott az üggyel kapcsolatban: „Örülök, hogy Shakira csatlakozott hozzánk. Míg mi a futballt képviseljük, addig ő a zenét. Ez egy csodás dolog kezdete.”

Az alapítványok fő célja elsősorban az Egyesült Államokban és Kolumbiában élő szegény családok és gyermekek megsegítése.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek