Starity

Ashley Greene nem ért egyet Roberttel

2011. augusztus 03. 12:12   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ashley Greene nem ért egyet Robert Pattinsonnal, ugyanis szerinte az esküvői jelenet gyönyörű és varázslatos volt.

hirdetés
Ashley Greene nem ért egyet Roberttel

Úgy látszik, a színészeknek egyre több gondjuk van a Twilight-béli esküvővel, és hirtelen úgy érezték a Comic-Conon, hogy ezt feltétlenül közölniük is kell a nagyvilággal. Ugyanis a rendezvényen Kristen Stewart elmondta, nem érezte magát jól az esküvői ruhában, mert túl szűk volt, Robert Pattinson pedig feltárta, számára kínos volt ez a jelenet. Ha ez mind nem lenne elég, most Ashley Greene panaszkodott koszorúslány-ruhájáról, ami szerinte nagyon kényelmetlen volt a szoros fűző miatt.

Az Alice Cullent alakító Ashley Greene nagyon izgatott volt Edward és Bella nagy igenjétől. A színésznő elmondása szerint nem ért egyet kollégájával, Robert Pattinsonnal, aki kínosnak és furcsának titulálta a november 18-án mozikba kerülő Breaking Dawn talán legfontosabb jelenetét.

„Csodálatos volt – felelte Ashley, mikor az esküvőről kérdezték. – Nem is tudom más módon jellemezni. Gyönyörű volt és varázslatos.”

De azt sem hallgatta el, hogy volt egy kellemetlen részlet is... A ruha.

„Nem szeretem a fűzőket – mondta. – Voltak bennük fűzők [a ruhákban], de a jelenet végére már azt mondtuk, »nem érdekel«, és kiszedtük őket. Volt tánc is, és az egyetlen kellemetlen az volt benne, hogy a fűző nagyon kényelmetlen volt hozzá, de amikor kiszedtem, onnantól már imádtam az egészet.”

De nem Greene volt az egyetlen, aki kifogásolta a jelmezét. Kristen Stewart is elégedetlenül nyilatkozott esküvői ruhájáról a Comic-Conon. „A ruha szoros volt. Túlságosan is szoros!”

Reméljük, hogy az öltözékekkel való probléma, valamint Robert zavara nem fog látszódni a mozivásznon, és a rajongók egy gyönyörű esküvőt látnak majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek