Starity

A Hot Chelle Rae énekese újabb interjút adott

2011. augusztus 03. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Hot Chelle Rae egyre nagyobb népszerűségnek örvend hazájában, ami abban is megnyilvánul, hogy egyre több tinimagazin és újságíró érdeklődését keltik fel.

hirdetés
A Hot Chelle Rae énekese újabb interjút adott

Ezúttal a Seventeen magazin faggatta ki a banda énekesét, Ryan Follese-t.

– Honnan származik a Hot Chelle Rae név?
– Volt egy lány a MySpace-en, akit Chelle Rae-nek hívtak, és a profilképe nagyon szexi volt. Mint kiderült, a képek nem a sajátjai voltak, egy modellről készültek, ő pedig csak úgy feltette, mintha a sajátjai lennének. Tudjuk, hogy lehetett volna valami férfiasabbat is választani, de mi végül e mellett a név mellett döntöttünk.

– Milyen volt először hallani a Tonight, Tonightot a rádióban?
– Egyszer a szülővárosomban egy közlekedési lámpánál álltam, amikor mellém állt egy lány, és a kocsijának a rádiójából szűrődött ki a zene. Nagyon intenzív érzések keveredtek bennem, mikor hallottam.

– Egész nyáron turnéztok. Mi az, ami nélkül nem tudtok meglenni a turnébuszban?
– Töltők, minden kütyünkhöz, ezek talán a legfontosabb dolgok. Ezenkívül mindnyájunknak több csomagja van, hatalmas bőröndöket viszünk mindenhová. Úgy gondolom, hogy kb. 60–70 kilosak fejenként. Továbbá az iPodjainkhoz is szükségünk van elemekre, mikor úton vagyunk.

– Ha most megnéznénk az iPododat, akkor milyen zenéket találnánk rajta?
– A legkülönbözőbb műfajokat. Minden rajta van a Bone Thugz N Harmonytől, Miley Cyruson és Bruce Springsteenen át egészen az ABBA-ig minden.

– Ha volna lehetőség rá, hogy valakivel együtt lépjetek fel, ki lenne az? (Lehet élő, vagy már elhunyt előadó is.)
– Ez esetben szívesen nyitnánk a Hall and Oats, a Queen vagy Michael Jackson előtt. Michael halála anno nagyon elszomorított minket.

– Befejezésül mesélj arról, hogy van-e valamilyen sztárral kapcsolatos élményed, találkoztál már valamilyen nagy sztárral vagy celebbel?
– Egyszer találkoztam P. Diddyvel. Egyszerűen nem tudtam elhinni, hogy mindez igaz. Őrület volt.

Hot Chelle Rae jelenleg a We the Kingsszel turnézik, nyár végén a Big Time Rushsal járják majd az országot, ősszel pedig csatlakoznak a The Scripthez.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek