Starity

A nők dominálnak a zenében

2011. augusztus 03. 22:10   |   Szerző: Forever16

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rihanna szerint ma egyértelműen a nők dominálnak a popzenében, s örül, hogy végre versenyképesebbek lettek, mint a férfiak.

hirdetés
A nők dominálnak a zenében

Rihanna nemrég fejezte be Loud turnéját Amerikában. Mint mindig, most sem hallgatta el, mennyire örül annak, hogy ma a nők uralják a zenei világot, ők adnak el több lemezt, nem pedig a férfiak.

A Glamour magazinnak adott interjújában ezt mondta: „Egy állandó csapat vezet most: én, Lady Gaga, Beyoncé... Ki még? Ja, igen, még Kesha.”

„Egyértelműen a nők dominálnak most a zenében, mert mi sokkal versenyképesebbek vagyunk. Úgy gondolom, a zeneipar még sosem volt ennyire izgalmas” – tette hozzá a barbadosi énekesnő.

Társairól és barátságairól ezt nyilatkozta Rihanna: „Minden barátom fiú volt, egészen addig, amig meg nem ismertem Katy Perryt – mintha újra levegőt vettem volna. Alig tudom elhinni, hogy Katy és Lady Gaga kijöttek a kapun, és úgy gondolkodnak, úgy beszélnek, és úgy öltözködnek, ahogy akarnak. Ez fantasztikus!”

Rihanna egyébbként azt is elárulta, hogy szeret sokkolni ruháival, viszont sosem tudna úgy öltözködni, mint Lady Gaga, bár szereti a kihívásokat. A barbadosi énekesnőt nemrég kiválasztották, hogy az Armani új arca legyen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek