Starity

Adam Lambert: „Nem házasodom”

2011. augusztus 03. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokan gondolták úgy, hogy a népszerű meleg énekes hamarosan kimondja a boldogító igent, ám mindezt megcáfolta.

hirdetés
Adam Lambert: „Nem házasodom”

Most, hogy New York államban hivatalossá tették a melegházasságot, sokan elkezdtek tippelgetni, hogy vajon melyik celebpár lesz az első. Azonban akik az Adam Lambert–Sauli Koskinen párosra fogadtak volna, vesztettek.

Az énekest az US Magazin faggatta munkáról, magánéletről és a jövőbeli terveiről is, ám barátjához fűződő kapcsolatáról nagyon szűkszavúan nyilatkozott: „Nem akarok a kapcsolatomról beszélni, ha látsz rólunk pár paparazzóképet, az jó, de nem akarok nyilatkozni. Annyit elmondhatok, hogy ha a jövőmre gondolok, akkor nem úgy látom magam, mint házas embert.”

A következő albumáról már szívesebben nyilatkozott, ami nem csoda, hiszen híres ember révén a magánélete így is nyitott könyv a rajongói számára. „A következő albumom más lesz, több lesz benne a komolyabb vonal, de természetesen szórakoztató lesz, és a bulizós dalok is helyet kapnak rajta. Ez a nagylemez is őszinte lesz, személyes és valóságos, messzebbre engedem az embereket vele, egy önéletrajz-féleség, amellyel lefestem az embereknek az álmaimat és a vágyaimat. Emellett természetesen lesznek rajta olyan dalok is, amelyek a szívfájdalomról és a szerelemről szólnak. A másik albumom szórakoztató volt, és volt benne valamennyi homoszexualitás, de semmit sem engedett éreztetni a felszín alattról, az új szerzemény kortárs lesz és őszinte. Az előző lemezem inkább a fantasy kategóriába sorolható, míg ezen a korongon a hovatartozásomat keresem.”

Adam azt is elmondta, hogy legújabb nagylemezét New Yorkban fogja rögzíteni, így a közeljövőben a városban lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek