Starity

Kelly Osbourne beszólt Xtinának

2011. augusztus 04. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az E! tv Fashion Police műsorának felvételén a realitysztár kritizálta riválisa teltebb alkatát, kijelentve, hogy Christina egy „dagadt k*rva”.

hirdetés
Kelly Osbourne beszólt Xtinának

„Talán épp csak egy dagadt k*rvává válik, aminek valójában született. Nem tudom. Görény volt velem” – kommentálta a fotót, melyen az énekesnő egy szűk fekete ruhát visel. Itt azonban még nem fejezte be: „Annyi rohadt éven át kövérezett. Szóval tudod, mit? B*zd meg, te is kövér vagy!”

Nem Kelly az egyetlen, aki kritizálta a 30 éves énekesnőt a szülés óta ingadozó testsúlya miatt.

„Úgy néz ki, mint Snooki skandináv unokatestvére. Ez egy csinos ruha, de ő túl pufi benne” – mondta Joan Rivers.

Aguilera legújabb parfümjének népszerűsítésén Münich-ben

Kelly és Christina ellenségeskedése évek óta tart, ami egészen a 2003-as MTV Europe Music Awardsig nyúlik vissza. Amikor fellépett a színpadra, Ozzy Osbourne lányán csúfolódva megjegyezte: „Ó, Uram, nem tudtam, hogy még mindig halloween van.” (A csatorna még egy paródiát is leadott, amiben Christina dartsot dob a brit híresség egyik fotójára.)

Ugyanakkor Kelly az utóbbi időben nem csak a The Voice egyik mentorát kritizálta súlyfeleslege miatt. Pedig úgy, hogy testalkata a mai napig gúny tárgya, elnézőbb lehetne mással szemben.

Miközben Amy Winehouse temetésén volt a múlt héten, például exvőlegénye, Luke Worrall, egy sor gúnyos tweetet írt, viccelődve Kelly alakján. Több órával később ugyan letörölte őket, de a dühös Kelly nem elégedett meg ezzel.

„@luke_worral nyílvánvalóvá tetted, hogy csak az életstílusom miatt randiztál velem, de sz*ros tweeteket írni rólam, amikor temetésen vagyok, szegénységi rekordot dönt.”

„Igazán remek volt, amikor az én Kellyfántom segge fizetett mindenért, nem? Csak azt hittem, nem lehetsz ennél gázabb, de megtetted, #wow” – írta a Luke egyik tweetjében.

„»Minden bolond képes kritizálni, elítélni és panaszkodni, de jellem és önkontrol kell ahhoz, hogy megértő és megbocsátó legyél« – Dale Carnegie” – osztotta meg az idézetet július 30-án Kelly.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek