Starity

Wolf Kati: „Nem leszek külföldi sztár”

2011. augusztus 04. 18:06   |   Szerző: badperfect

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Wolf Kati az Eurovíziós Dalverseny óta tömegszámra kapja a külföldi felkérseket, ha minden jól alakul, híres dalát nemsokára francia nyelven is hallhatjuk.

hirdetés
Wolf Kati: „Nem leszek külföldi sztár”

Wolf Kati, aki pár hónapja az Eurovíziós Dalversenyen hazánkat képviselte, mostanra már tucatszámra kapja külföldön a felkéreseket. Híres dala, a Szerelem, miért múlsz? (angol nyelven What About My Dreams?) egész Európát meghódította, annak ellenére, hogy a döntőben csupán a 22. helyen végzett.

Kati nemrég Svédországban lépett színpadra. „Nagyon jó érzés volt, hogy a svéd fellépésemre még Angliából is jöttek rajongók, de egyébként a közösségi oldalamon található profilomra is sokan írnak Európa számos területéről – a legkülönbözőbb helyekről érkeznek bejegyzések. Most egy francia nyelvű remixváltozata is született a dalnak, egy kanadai szövegíró írta hozzá a szöveget. Érdeklődés van, ha minden jól megy, feléneklem franciául is. Igaz, ezen a nyelven egy szót sem beszélek, úgyhogy tanárhoz is kell mennem miatta, ha úgy alakul. Kemény feladat lesz” – nyilatkozta az énekesnő a Borsnak.

Az X-Faktor óta rivaldafénybe került, ám őt jobban érdekli családja, hazája és magyar pályafutása. „Örülök, ha vannak az országunkon kívül felkérések, de őszintén szólva nem erőltetem a külföldöt, számomra az itthoni dolgok sokkal fontosabbak. Itt vannak a gyerekeim, a családom, azt hiszem, nem is vagyok olyan típus, hogy könnyedén el tudjam engedni a gyökereimet” – mesélte Kati, aki már gőzerővel dolgozik legújabb dalán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek