Starity

Utcai táncos lett Dér Heni

2011. augusztus 04. 13:01   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Meglepő dolgot tett Dér Heni. A Sugarloaf gyönyörű énekesnője Budapest egyik leglátogatottabb közterületén, a Deák téren lejtett táncot fényes nappal. Henit még az sem zavarta, hogy több tucat ember megállt bámészkodni.

hirdetés
Utcai táncos lett Dér Heni

Az énekesnő sárga ruhás hostessek gyűrűjében mutatta meg a magyar és külföldi járókelőknek, hogy nemcsak a színpadon, hanem akár a Deák téren is szíves örömest szórakoztatja a közönséget, legfőképp azért, hogy maga szórakozzon. Dér Heni nő a javában, még nagyméretű sárga dzsekiben is kitűnt szépségével a tömegből.

„Külföldön tudják, hogyan kell megszínesíteni a hétköznapokat. Gyakran szerveznek például közös táncokat a legmegdöbbentőbb helyekre. A közös koreográfiát pedig az interneten vírusszerűen terjesztik. Azoknak viszont, akik csoportosan szeretnék megtanulni a lépéseket, buli keretén belül próbákat tartanak. Táncolnak egyet, majd mindenki megy a dolgára” – mesélte Dér Heni, aki szerint az emberekre jó hatással van a tánc és a zene.

„Szerintem ritmus nélkül élni sem lehet, egész életünk során jelen van, csak kérdés, hogy ki, mire használja. Minden őrültségben és ötletes dologban benne vagyok, ezért nagyon örültem, amikor megtudtam, hogy szeptember 3-án nálunk is lesz közös tánc a Vörösmarty téren délután 15 órakor. Én már arra gyúrok, tanítom a járókelőknek a közös koreográfiát!” – árulta el Dér Heni, miközben táncra buzdította a körülötte álló érdeklődőket. Az énekesnő együttese, a Sugarloaf lesz a Lipton Ice Tea: A Nagy Közös Tánc főszereplője, ugyanis az összegyűlt tömeg többek között az ő Barbie című dalukra fogja ropni.

„Légy pozitív! Ez a mottónk, ezzel lehet keresni bennünket a Facebookon is. Én is pozitív vagyok, és szeretném ezt az életérzést átadni mindenkinek, ezért élvezem, hogy megtáncoltathatom az embereket. A tánc összehozza az embereket, és ez az összetartás szerintem nagyon hiányzik Magyarországon” – mondta el az énekesnő, majd leszólított egy külföldi csapatot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek