Starity

Padlóra került Heidi Montag és férje

2011. augusztus 04. 19:07   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amióta véget ért a The Hills, és Heidi debütáló albuma megbukott, a házaspár nem tud mit kezdeni magával.

hirdetés
Padlóra került Heidi Montag és férje

Heidiék mindig is híresek voltak feltűnősködésükről, szerették kirakatba tenni a kapcsolatukat. Miután véget ért a The Hills, és Heidi énekesi pályafutásának is rövidesen vége szakadt, a kutya sem kíváncsi rájuk.

„Egymás problémáiból éltünk. Mindent, amit csináltunk, visszatekintve hiba volt – mesélte Spencer. – A másik gond az volt, hogy állandóan a hírnévre törekedtünk. Ez nem üzlet. A legnagyobb dolgot nem kaptam meg: a valóságshow nem karrier. Bárki, aki azt mondja, hogy »Ó, hiszen neked karriered van egy realityben«, hazudik.”

A Montag–Pratt házaspár azt mondja, a pénz segített nekik abban, hogy kedvük szerint változtassák a róluk kialakított képet.

„Milliókat költöttem ruhákra és divatos holmikra. Az egész gardróbom milliókból áll. Soha nem vennék fel újra olyan ruhát, ami már volt egyszer rajtam. Mindent, amit csináltunk, a vásárlás volt. Vettem egy nagy, kék teherautót, amit a The Hillsben vezettem egyszer. Soha többé nem használtam.”

„Azt hittem, ez jó befektetés magamra nézve – kezdte Heidi. – Mint Kim [Kardashian]. Amikor megvettem a ruháimat, akkor úgy éreztem magam, hogy ez befektetés. Mert rokonszenves és nagy márkák voltak. Azt hittem, lehetséges, de csak az egóm lett túl nagy”

Spencer kétmillió dollárt költött felesége énekesi karrierjére. Olyan dalszerzőket, producereket szerződtetett le, akik Rihannával, Nicki Minajzsal és Lady Gagával is dolgoztak már együtt. Tavaly év elején pedig azzal sokkolták az embereket, hogy Heidi 24 óra leforgása alatt tíz plasztikai műtéten is átesett, szinte minden testrészét átalakítatta. De amilyen könnyen jött a pénz, olyan hamar el is tűnt, ezzel pedig a csőd szélére sodorták magukat: visszaköltöztek a szülői fészekbe.

„Azon a ponton voltunk, hogy már eljátszottuk az utolsó kártyánkat is. Úgy éreztük, hogy a hőlégballon elveszíti a gázt. Egy valamit megtanultunk: tudunk túl híresek is lenni” – zárta mondandóját Pratt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek