Starity

Megjelent Björk legújabb videóklipje

2011. augusztus 04. 22:10   |   Szerző: bimbi93

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég jelent meg Björk új klipje a szeptemberben érkező albumáról Crystalline címmel.

hirdetés
Megjelent Björk legújabb videóklipje

Björkről, az extrém izlandi Grammy-díjas énekesnőről bizony rég hallottunk. Előző albuma, a Volta 2008-ban jelent meg, és idén májusban jelentették be hivatalosan is új albumát, mely a Biophilia címet viseli.

Az új korong szeptember elején fog megjelenni, és az első kislemeze, a Crystalline már napvilágot is látott. Az album a legnagyobb zenei magazinoktól – mint például a Rolling Stone – is csupa pozitív kritikát kapott.

A videoklip a megszokott Björk-stílust képviseli, mely egyértelműen a dal címéről, a kristályok hirtelen növekedéséről szól – ami párhuzamban áll az érzelmekkel is. A zene eleinte egyszerű, kellemes hangzását külön készített egyedi hangszerek adják, majd hirtelen felváltja a kissé durva hangzású dubstep elektrozenei stílus.

A kisfilm nem mondható nagy költségvetésűnek, de igen látványosra sikeredett. A rendező Michel Gondry, a dalszöveget pedig maga Björk írta.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek