Starity

Párjának rúdtáncolt a színpadon Britney

2011. augusztus 04. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Britney Spears kedd este privátnak nem éppen mondható sztriptízzel lepte meg kedvesét és rajongóit, ugyanis több ezer ember előtt adott rúdtáncot Jason Trewicknek.

hirdetés
Párjának rúdtáncolt a színpadon Britney

Spears kedd este Nassau-ban lépett fel, ahol különleges vendégként barátját, Jason Trewicket hívta fel a színpadra. Az énekesnő rózsaszín boát tett Trewick nyakába, aki csak mosolygott és nevetett az egészen, miközben Spears a Circus albumán szereplő Lace and Leather című dalt adta elő.

A páros 2009 óta randizik, s a házasság gondolata is előfordult már, mivel Britney úgy érzi, ő a nagy Ő: „Annyira nagyszerűek vagyunk együtt. Megnevettet, és önmagunkat adjuk” – nyilatkozta az énekesnő néhány hónapja a People magazinnak.

Spears egyébként nem először rúdtáncol a színpadon: a Lace and Leather előadása alatt már megszokottá vált az öltánc, eddig azonban „csak” néhány rajongóját részesítette ebben az élményben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek