Starity

Stella Hudgens készen áll a nagy áttörésre

2011. augusztus 05. 17:05   |   Szerző: mikeyla

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vanessa Hudgens testvére, Stella nővére nyomdokaiba szeretne lépni, és minden álma, hogy színésznő legyen. Most a Teen Vogue-nak mesélt életéről.

hirdetés
Stella Hudgens készen áll a nagy áttörésre

Stella Hudgens készen áll a nagy áttörésre. A 15 éves lány a Teen Vogue címlapján pózol, és örömmel válaszolt az összes kérdésre.

Színészet: Hétévesen kezdtem el színészkedni, de egy kis időre abba kellett hagynom, mert a családommal csatlakoztunk Vanessa turnéjához. Most már viszont nagyon szeretnék visszatérni.

A dicsőség pengéi: Éjjel-nappal műkorcsolyázom. Még csak egy éve csinálom. Bébicipőben kezdtem, de nagyon jól haladok. Sajnos egy hónapja abba kellett hagynom, hogy jobban a színészetre tudjak koncentrálni.”

Ruhák:A nővéremnek és nekem ugyanaz a méretünk. Ez nagy szerencse számomra, neki viszont kevésbé, ugyanis gyakran megyek át hozzá azzal, hogy »szükségem van a ruháidra«. Legutóbb csak úgy rátámadtam a ruhásszekrényére.

Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy Stella legutóbbi megjelenésén nővére születésnapi ruháját viselte. A fiatal sztárpalánta teljes mellbedobással próbálkozik Hollywoodban: folyamatosan meghallgatásokra jár, és rengeteget gyakorol.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek