Starity

Megtámadták Avril Lavigne-t

2011. augusztus 06. 00:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Avril legutóbbi koncertje kissé balul sült el, az egyik férfi ugyanis felrohant a színpadra, hogy az énekesnő közelébe férkőzzön.

hirdetés
Megtámadták Avril Lavigne-t

Eddig csak találgatások folynak annak kapcsán, vajon mit szeretett volna tenni az a brazíliai férfi, aki felszaladt a színpadra Avril Lavigne előadása közben. Az énekesnő épp a Coldplay egyik dalát szerette volna előadni, amikor a testőrök sikításra lettek figyelmesek.

A biztonságiak időben odaértek, így felkapták a fickót – akinek sikerült erőteljesen megragadnia az énekesnőt –, majd eltávolították a színpadról. Avril mindenkit megnyugtatott pár másodperccel később, és némi várakozás után folytatta a koncertet.

Peches időszak ez a sztárok számára, nemrég ugyanis Miley Cyrusra ugrott rá egy kislány, akit szintén az őröknek kellett levezetniük a színpadról. Az énekesnő koncertsorozatát legközelebb szeptemberben folytatja, akkor viszont Európába látogat el.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek