Starity

Ne-Yo háborús hős lett

2011. augusztus 06. 13:01   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A New York-i helyszínelők után újabb filmszerepet kapott az R’N’B-énekes. Ezúttal egy háborús produkcióban láthatjuk viszont, melyet jövőre mutatnak be.

hirdetés
Ne-Yo háborús hős lett

Az énekes megkapta Andrew 'Smoky' Salem szerepét a Red Tails című amerikai háborús filmben, amely akciót, drámát és kalandot is ígér a nézőknek. Ne-Yón kívül feltűnik még benne Cuba Gooding Jr. is, akit eddig rengeteg filmben láthattunk, talán a leghíresebb szerepei a Kutyabajnok és a Kísértés két szólamban – Beyoncé partnereként – voltak.

A Red Tailst egyébként George Lucas rendezte, akihez nagyon sok híres film kapcsolódik. Az alkotást 2012. január 20-án mutatják be az amerikai mozik.

Egy második világháborús történetet vitt vászonra George Lucas, amely az első afroamerikaiakból álló repülőraj történetét meséli el. A németeken és szövetségeseiken kívül a seregen belüli rasszizmussal is meg kell küzdeniük. A cselekmény valós eseményeken alapszik.

A trailerből látszik, hogy szép munkát végeztek a látványvilágot illetően. Lucas egyébként már két évtizede tervezte ezt a filmet. A költségvetése 35 millió dollár környékén mozog. A produkciót Prágában forgatták.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek