Starity

Ryan Kwanten: „Lenyomnám Zac Efront”

2011. augusztus 06. 14:02   |   Szerző: House Of Wax

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A True Blood sztárja nemrégiben adott interjút a New York magazinnak, amiben mesélt karakteréről, Jason Stackhouse-ról és régi barátjáról, Zac Efronról is.

hirdetés
Ryan Kwanten: „Lenyomnám Zac Efront”

Ryan Kwanten a hírnevét a True Bloodnak köszönheti, ami Amerikában hatalmas sikernek örvend. Mielőtt azonban ebben a sorozatban szerepelt volna, együtt dolgozott Zac Efronnal a Mindig nyárban.

„Sosem felejtem el: ő már abban a korban is hatalmas munkamorállal dolgozott. Jött egy fiatal, tehetséges színész, akire ránézve látod, mennyire összhangban van a világgal, és akkor mindenki felkapta a fejét. Szerintem ő olyan tapasztalt, mintha már több mint 10 éve a filmiparban lenne – nyilatkozta kollégájáról. A riporter megkérdezte, most, hogy Zac is ugyanolyan izmos, mint ő, szerinte mi történne, ha szkanderoznának. Ryan nevetve válaszolt. – Ó, én nagyon kemény harcos vagyok, szóval ki merem állítani, hogy lenyomnám őt!”

Ezenkívül a színész mesélt a legújabb True Blood-évadról is. Ebben a szezonban a karaktere, Jason álma lesz az egyik fő téma. Ryan szerint ő mindig védőpalástot hordott maga előtt, de egy idő után egyre több butaságot csinált, naivabb lett; de végre felnő, és igazi férfi lesz.

„Jason élete teljesen új szálon folytatódik majd. Ő egy olyan világban él, ahol csak ő számít – legalábbis az évad első felében – magyarázta. – Nem igazán készülök a szerepemre. Én igazából a saját józanságomon dolgozom, hogy őszinte legyek. Úgy nőttem fel, hogy mindig versenyképes legyek, és mindig sportos környezetben éltem. De ez csak egy része annak, aki vagyok.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek