Starity

Bruno Mars a Bench reklámarca lett

2011. augusztus 06. 16:04   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Bench márka képviselői talán az énekes filippínó származása miatt találták őt a legmegfelelőbb reklámarcnak termékeik népszerűsítésére.

hirdetés
Bruno Mars a Bench reklámarca lett

Nem ez az első példa arra, hogy egyes filippínó márkák világsztárokat kérnek fel termékeik népszerűsítésére. Nemrég a Gossip Girl sztárja, Ed Westwick a Fülöp-szigetek egyik népszerű márkájának, a Penshoppe-nak lett a reklámarca. Most azonban a félig filippínó származású Bruno Mars is beállt a sorba, hiszen a Bench termékeit fogja népszerűsíteni a Bench on Mars kampány keretein belül. Ebből adódóan egyértelműen pletykának bizonyultak azok a hírek, miszerint Taylor Lautner lesz a cég reklámarca.

A reklámkampány fotózására július 31-én került sor Los Angeles egyik stúdiójában. A fotózás után a Bench képviselői hivatalos Twitter-oldalukon írtak néhány szót a közös munkáról: „Bruno Marssal készítettük el a kampányfotókat. Igazi profi! A fotózás alatt nagyon eleven volt. Született tehetség. Szó szerint felpezsdített minket is.”

Az egyik kampányfotó, amelyen a Mars körül kering, máris elkészült, és nem meglepő módon az internetre is felkerült.


Bruno Mars a Bench on Mars plakátján

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek