Starity

Lady Gaga újra férfibőrben

2011. augusztus 06. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A lady legújabb single CD-je kedvéért ismét férfiimázst öltött. A Yoü & I kislemezén férfiként fog pózolni, akár egy lepattant zenész. Az énekesnő meg is magyarázza, miért öltötte magára ismét a „férfi gúnyát”.

hirdetés
Lady Gaga újra férfibőrben

Lady Gagáról köztudott, hogy bármire hajlandó. Volt már férfi, pózolt húsruhában, és férfinek öltözött nővel enyelgett. Több botrányos fotózást is elvállalt már, legyen erre példa a félmeztelen Born This Way promoshoot, vagy éppen meghökkentőt, mint a tavalyi Vogue Nippon-sorozat, ahol Gaga férfiként szerepel.

Most újra férfiként fog visszanézni ránk a legújabb Yoü & I című dala single-borítójáról. A képek szinte majdnem ugyanolyanok, mint a Vogue Nippon sorozat, amit Nick Knight fotós készített.

„Soha nem fogod megtalálni, amit a szeretetben keresel, ha nem szereted magadat” – magyarázta az énekesnő a Twitteren, hogy miért választotta ezt az arculatot.

Ebben pedig teljesen igaza is van, csak maradt a kérdés, hogy a dalnak vajon „fiús” lesz a videoklipje is. Nagy megrökönyödést váltana ki az így is elégszer támadott Lady Gaga, az egyszer biztos.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek