Starity

Két díva is távozik a WWE-ből

2011. augusztus 06. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Augusztus ötödikén két WWE-díva hagyta el a WWE szervezetét. Gail Kim és Melina Pérez azok, akik többé nem kívánnak szorítóba állni.

hirdetés
Két díva is távozik a WWE-ből

Augusztus 5-ével új fejezet nyílt a WWE-ben, hiszen két újabb díva döntött a kilépés mellett, ezzel pedig nemcsak két női pankrátor tűnik el, hanem a remény is, hogy talán a régi lesz a női pankráció.

Gail Kim még az egyetemen döntötte el, hogy birkózni fog, be is iratkozott egy tréningre, majd 2000-ben debütált a pankráció világában La Felina névvel. 2001-ben Diva of the Year díjat nyert. Hivatalosan 2002-ben kezdte meg karrierjét az akkor még WWF-ben (abban az évben lett WWE), itt 2004-ig szerepelt. Majd 2005–2008-ig a TNA-be került, ahol TNA Women's Knockout Championship volt egyszer, és 2007-ben övé volt a Knockout of the Year cím is. 2009-ben került vissza a WWE-hez, ahol egyszeres WWE Women's Championship-övet szerzett.

„Csak tudatni szeretném mindenkivel, hogy hétfőn hivatalosan is otthagytam a WWE-t. Köszönök mindent a rajongóimnak! Talán nem most láttok utoljára! Szeretlek titeket!” – közölte a Twitteren Gail, aki valószínűleg az augusztus 1-jei incidens miatt távozik – akkor kiküldték egy meccsről, így úgy gondolta, talán már nincs is rá szükség.

Melina Pérez tudatosan készült pankrátori pályára. Birkózóiskolában tanulta ki a szakma csínyját-bínját. 2002-ben debütált birkózókörökben. 2004-ben került magasabb fokozatra, mikor is a WWE leszerződtette, majd az OVW-be (Ohio Valley Wrestling) került. 2005-ben debütált hivatalosan az MNM (Mercury, Nitro and Melina) tagjaként John Morrison (akkor Johnny Nitro) és Joe Mercury mellett, akikkel már az OVW-ben is együtt dolgozott. A trió 2006-ig húzta, majd Melina és Morrison szólózni kezdtek, Mercury pedig eltűnt. 2007-ben újra összeálltak, de Mercury arcsérülése miatt hamar újra különmentek. Melina Pérez pályafutása során háromszor volt WWE Women's Champion és kétszer WWE Divas Champion. Melina nem személyes okok miatt hagyja el a WWE-t: egyszerűen lejárt a szerződése, és nem hosszabbították.

„2011. augusztus 5-én eljött Melina Pérez elküldésének ideje. A WWE a legjobbakat kívánja a dívának a jövőben” – állt az üzenet a WWE hivatalos csiripelős oldalán.

Velük két hatalmas tehetséget dob el a WWE. Két olyan női pankrátort, akik nem azért tették a dolgukat, mert ez a divat, hanem mert élvezték is és tudták is, mi a dolguk. Tanulták, nem csak fejlődési szerződések után, mint sok más díva, például Taryn Terrel, az expornós Candice Michelle, vagy éppen a glamour modell Rebecca DiPietro. Ők most már legendák lettek, mint Molly Holly, Sable, Trish Starus, Lita, Jillian Hall. A maradék reménységek között olyan nevek vannak, mint Natalya, Eve Torres, Beth Phoenix és még talán a Bella lányok (Brie Bella, Nikki Bella). Az biztos, hogy hatalmas veszteség ez a WWE-nek!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek