Starity

Horatio tizedjére is rendet tesz Miamiban

2011. augusztus 06. 17:05   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Miami helyszínelők csapata 2011 őszén visszatér a képernyőre, hiszen a sorozat folytatódik a tizedik évaddal – egyelőre azonban csak a tengerentúlon.

hirdetés
Horatio tizedjére is rendet tesz Miamiban

A CSI: Crime Scene Investiagation spin-offja, a CSI: Miami (Miami helyszínelők) – amely egy dél-floridai törvényszéki nyomozócsapat élvonalbeli munkáját mutatja be, ahogyan tudományos módszerekkel bűnügyeket oldanak meg – 2011 őszén a tizedik évaddal folytatódik.

A tizedik évadban a főszerep ismét Horatio Caine hadnagyé (David Caruso), aki a megszokott módon csapata segítségével kapja el Miami rosszfiúit. A bizonyítékokat ebben a szezonban is Calleigh Dusquene (Emily Procter), Eric Delko (Adam Rodriguez), Ryan Wolfe (Jonathan Togo), Natalia Boa Vista (Eva LaRue), Frank Tripp (Rex Linn) és Walter Simmons (Omar Benson Miller) gyűjtik össze és elemzik ki, ezzel is segítve Horatio munkáját.

A producerek sem változtak a 2002-es indulás óta, ugyanis ismét Jerry Bruckheimer, Jonathan Littman és Anhony E. Zuiker neve fémjelzik a sorozatot.

A visszatérés pontos dátuma is ismert: az évadnyitó epizód szeptember 25-én került vetítésre a CBS csatornán. Az itthoni premierről egyelőre nincsenek információk, hiszen nálunk jelenleg még csak a kilencedik évad felénél tart a Viasat3.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek