Starity

VV Béci az egykezes megoldás híve

2011. augusztus 07. 12:12   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy melltartómárka sajtótájékoztatóján találkozott a Tabu Tv stábja Bécivel, így jogosan merült fel a kérdés, hogy milyen kapcsolatban áll a volt villalakó a melltartókkal.

hirdetés
VV Béci az egykezes megoldás híve

„Én imádom a női melltartókat, főleg levenni a kedvesemről. Néha be szoktam sülni az egykezes módszerrel és akkor hiába próbálgatom, de két kézzel pedig bármikor. Néha az is elő szokott fordulni, hogy foggal, de valahogy mindig le szokott kerülni, és akkor megy minden tovább magától” – mesélte a tabutv.hu riporterének Béci, aki később elárulta, szereti, ha minden passzol mindennel.

„Nekem nagyon fontos az, hogy a női melltartó egyszínű legyen a bugyival, nagyjából mindig fontos, akár fürdőruhánál is. Én nagyon szeretem még azt is, ha fehér szoknyához fehér bugyit vagy feketéhez feketét visel. Szerintem tök jó, ha látszik egy lányon, hogy olyan a melltartója, amilyen ruhába öltözik” – számolt be ízléséről Béci, akit azt is elárulta, nem zavarja, ha valakin nincs melltartó, csak a csajnak ne a hasán legyen a melle, mert az már egyáltalán nem szexi.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek