Starity

Emma Watson bepasizott

2011. augusztus 07. 15:03   |   Szerző: Janie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Harry Potter-filmek csinos színésznője színésztársával, Johnny Simmonsszal kavarodott össze. Vajon csak egyszeri csókról van szó, vagy esetleg ennél sokkal többről?

hirdetés
Emma Watson bepasizott

A Harry Potter-filmek női főhőse eddig arra panaszkodott, hogy a férfiak mind félnek közeledni hozzá. Most úgy tűnik, hogy egy srácot mégiscsak sikerült megbabonáznia. Emma választottja a 24 éves Johnny Simmons, akivel a következő drámájában, a The Perks of Being a Wall Flower című filmben együtt szerepelnek. A lesifotósoknak már egy csókot is sikerült lefotózniuk egy Santa Mónica-i étterem előtt.

Emma Watson manapság keményen küzd, hogy lerázza magáról az eminens Harry Potteres kiscsaj szerepét. Talán új barátja segítségével sikerül elérnie a célját, hiszen a srác filmes múltjában már drogosszerepben és szexjelenetben is részt vett.

Egy szemtanú így nyilatkozott róluk: „Egész idő alatt, míg együtt voltak, csókolóztak, ölelgették egymást. Emma úgy nézett ki, teljesen elgyengült.”

Emmáról és Johnnyról egyébként már májusban is készült közös kép, amikor együtt sétáltak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek