Starity

2012-ben a nagy színészek visszatérnek

2011. augusztus 07. 16:04   |   Szerző: House Of Wax

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bruce Willis, Zac Efron, Sylvester Stallone, Matthew McConaughey. Csak néhány név azok közül, akik 2012 nyarán újra mozivászonra kerülnek majd.

hirdetés
2012-ben a nagy színészek visszatérnek

Zac Efron, Bruce Willis, Sylvester Stallone, Matthew McConaughey, Billy Bob Thornton, Eva Longoria, 50 Cent, Dominic Cooper, Tobey Maguire és Channing Tatum is visszatérnek jövőre a mozivászonra. Van, aki drámával jelentkezik, van, aki akciófilmmel, és van olyan is, aki thrillerben fog tündökölni.

G.I. Joe 2: Cobra Strikes

A nagy költségvetésű filmtől nagyon sokat várnak a készítők. A Paramount Pictures még nem jelentette be hivatalosan a folytatást, de a kiszivárgott információk miatt kénytelenek voltak elismeri, hogy készül a második rész. Az már biztos, hogy az első rész sztárja, Channing Tatum tér majd vissza, de a többiek kiléte egyelőre titok. A második részt a Step Up 3D rendezője, Jon M. Chu fogja rendezni. A filmet augusztusban kezdik forgatni, így 2012-ig tűkön ülve várhatjuk a folytatást.

Headshot

A 2009 nyarán bemutatásra került A feláldozhatók című film hatalmas sikere után Sylvester Stallone is visszatér a képernyőkre, méghozzá egy akciófilmmel, a Warner Bros jóvoltából. A rendező Walter Hill lesz, akihez olyan alkotások köthetők, mint az 1981-es Southern Comfort vagy az 1975-ös Hard Times. A mű egy rendőrről és egy bérgyilkosról szól majd, akik kénytelenek együtt dolgozni, hogy legyőzhessenek egy közös ellenséget. A tervek szerint a produkció óriási sikert fog aratni, legalábbis a Warner Bros cég tervei ezt mutatják. A forgatást június végén kezdték el.

Fire with Fire

Bruce Willis és 50 Cent együtt dolgoznak a Fire with Fire című thrillerben. A film egy tűzoltóról szól, aki bekerül a tanúvédelmi programba. Ám ő inkább az eszére hallgat, és saját kezébe veszi az irányítást. Eközben nem maradhat ki a szokásos szál sem, miszerint meg kell mentenie szerelmét. A produkciót David Barrett fogja rendezni, és a Lionsgate kiadó forgalmazza majd. A forgatások június 27-én kezdődtek meg.

The Paperboy

Lee Daniels fogja rendezni a 2012-ben bemutatásra kerülő The Paperboyt, amiben Zac Efron, Matthew McConaughey, John Cusack és Tobey Maguire lesznek a főszereplők. A fiúk mellé még csatlakozott Nicole Kidman is. A forgatást nemrég kezdték. A film erotikus thriller lesz, amiben egy riporter nyomon követi egy halálra ítélt utolsó pár napját. Efron és McConaughey közös szereplésétől nagy sikert várnak, ami nem alaptalan, hiszen két nagyszerű színészről van szó.

The Baytown Disco

A napokban kezdik forgatni a Billy Bob Thorton és Eva Longoria főszereplésével készülő akcióvígjátékot, a The Baytown Discót. A főszereplők mellé még csatlakozott a Vámpírnaplók sztárja, Paul Wesley is. A filmet Barry Battles fogja rendezni. A történet szerint három testvér eldönti, hogy segítenek egy bajba jutott nőn, akinek elrabolták a gyermekét. Később kiderül, hogy a gyermekrabló a nő instabil férje.

Abraham Lincoln: Vampire Hunter

Dominic Cooper és Benjamin Walker lesznek a főszereplői a 2012-es, 3D-ben készülő történelmi horrorfilmnek, melyet Timur Bekmambetov fog rendezni. A 20th Century Fox's stúdió készíti majd, és még idén elkezdik forgatni. Lincoln elnök édesanyját megöli egy természetfölötti lény, és Lincoln bosszút esküszik. Segítői vámpírok és rabszolgatartók lesznek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek