Starity

Parfümöt dob piacra Keith Urban

2011. augusztus 09. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Saját parfümmel lepi meg rajongóit Keith Urban, Nicole Kidman férje. A countryénekes – Justin Bieberrel ellentétben – férfiillatot készül a piacra dobni.

hirdetés
Parfümöt dob piacra Keith Urban

A híres countrysztár is beáll azok közé, akik saját illattal lepik meg rajongóikat. Keith első parfümje szeptemberben érkezik, és a Phoenix nevet kapta. Az énekes a Women's Wear Dailynek mesélt közelgő projektjéről, valamint az általa elképzelt illatokról.

„A viharmadarat nyilvánvalóan szoros kapocs fűzi a főnixhez. Úgy értem, a főnix jelképéhez. Mindig szerettem a szimbólumokat és a mitológiát. A főnix pedig, mely összeroskad és elég a tűzben, majd a hamvaiból újra életre kel, még erősebb lesz mint valaha. Úgy vélem, ami nem öl meg, az csak megerősít, és ez a mondat tökéletesen illik a férfiakhoz” – nyilatkozta Urban a parfümről.

Azonban nem csak a mitológia szeretete miatt választotta a countryénekes a Phoenix nevet: „Ha valaki megkérdezi a másiktól, hogy milyen parfümöt visel, ő azt felelné, Keith Urbant. Ez annyira szörnyű.”

A kétgyermekes apuka azt is elmondta a WWD-nek, hogy olyan illatot szeretett volna gyártani, ami a rajongók számára is elérhető. Többnyire a hetvenes évek slágerei ihlették őt a parfümben, számára ugyanis olyan ez, mint a dalszövegírás.

Mielőtt Keith belevágott volna új üzletébe, az egyszerű illatokhoz volt szokva. Kedvencei között tartotta a Calvin Klein-parfümöket, később azonban áttért a drágább dolgokra. Így manapság Tom Ford-, Dolce & Gabbana- és Dior-parfümöktől illatozik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek