Starity

Justin Bieber megcsillogtatta raptudását

2011. augusztus 09. 16:04   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieber és Chris Brown újabb közös produkciót tudhatnak magukénak. A Laides Love Me című dalban Biebs meg is mutatja, hogy igenis tud rappelni.

hirdetés
Justin Bieber megcsillogtatta raptudását

Justin Bieber 2010 októbere körül mutatta be rapper aleteregóját, Shawty Mane-t, de most ismét e műfajban készített egy dalt. Mivel mostanában Chris Brownnal igen jóban lettek, az egyébként szerelmes számokat éneklő tinisztár újabb duettbe fogott vele, és ki is adták a dalt Ladies Love Me, azaz „Imádnak a hölgyek” címmel. Ha a címen nem is mosolyodik el néhány, Justint nem kifejezetten kedvelő ember, akkor a tartalmán biztos el fog: hiszen Justin megmutatja, tud-e rappelni!

A két énekes nem tette túl komplikálttá a számot, hiszen Chris egyik régebbi dalából, a Look At Me Now-ból mintázzák. A szöveg csak a fiúk egóját növeli, hiszen arról rappelnek, hogy mennyire odavannak értük a lányok.

A 17 éves Justin körülbelül az első perctől kezd el rappelni, sorát így kezdi: „Shawty Mane, megint itt vagyok”, utalva ezzel előbb említett alteregójára. Talán nem is volt olyan nehéz belejönnie, mert kitűnő ritmusérzéke van, amit a dobolásnak köszönhet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek