Starity

A Twilight mindenkit inspirál valamire

2010. június 21. 15:03   |   Szerző: Robsten

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy Amerikában élő 56 éves nő egy szobát rendezett be a házában az Alkonyat tiszteletére. Robert Pattinson-os és Taylor Lautner-es poszterek lógnak a falon, az uralkodó színek pedig a piros és a fekete.

hirdetés
A Twilight  mindenkit inspirál valamire

Először az egész házat ilyen stílusúvá csinálta volna, de a férje kijelentette, hogy nem hajlandó Robert vagy Taylor bámulására felkelni, így szegény Linda csak a vendégszobában hódolhatott szenvedélyének.

„Az egyik legjobb barátnőm is Alkonyat-mániás, és itt akarja tölteni a szülinapját, ebben a szobában! Körülöttem vagy mindenki imádja a Sagát, vagy egyszerűen hülyének néz. Ez van. Számomra az Alkonyat mindennél fontosabb, Robertet pedig szeretem…” - kommentálta az egyedi lakását a háziasszony.

Szerintetek milyen ötlet? Nekem tetszik, mert én is nagy Twilight rajongó vagyok, de a férjének igaza van, elég csak egy szoba, vagy ha az egész lakás akkor visszafogottan, mert ha valaki belép a házba és nem szereti a Twilight-ot, akkor nem biztos, hogy szívesen töltene ott mondjuk egy ebédet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek