Starity

Érkezik Raffla lemeze

2011. augusztus 09. 16:04   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Augusztus 25-én jelenik meg Raffla Óesté EP című korongja, amely hat számot tartalmaz majd.

hirdetés
Érkezik Raffla lemeze

Augusztus 25-én jelenik meg Raffla Óesté EP című korongja. A cím egy fonetikusan leírt mozaikszó: az Original Soundtrack, vagyis „eredeti filmzene”. A rapper elárulta, ötletét az adta, hogy sokan azt mondják, az élete olyan, mint egy film, és ez lesz a filmzenéje. Az EP hat számot tartalmaz majd, de a lemez megvásárlói exkluzív hozzáférést kapnak a későbbiekben letölthető dalokhoz is.

Az érdeklődők augusztus 25-én déltől egészen este 10 óráig tudják majd beszerezni a lemezt a budapesti Gödör nevű szórakozóhely melletti minitónál, ahol magával Rafflával is személyesen találkozhatnak. Azok számára, akiknek ez a dátum esetleg nem felelne meg, 27-én pótolhatják a lemez beszerzését ugyanitt ugyanebben az időszakban.

A balassagyarmati rapper szülővárosáról sem feledkezett meg, így szeptember 3-án, valamint 4-én Balassagyarmaton is beszerezhető lesz a korong. A helyszínről egyelőre nincsenek információk.

A lemez már előrendelhető postai úton (Röffler Ferenc, 1380 Budapest, Pf. 1087), valamint emailen (senseiraffla@mailbox.hu) keresztül is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek