Starity

Új hollywoodi trend: biszexualitás

2010. június 21. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Valamilyen beteges hullám söpörhetett végig kedvenc nőnemű sztárjainkon, ugyanis egymás után teszik közzé biszexualitásukat.

hirdetés
Új hollywoodi trend: biszexualitás

Amy Winehouse, a True Blood sztárja, Anna Paquin, az aranytorkú Christina Aguilera mind nemrég vallották be a világnak, ők a nőkhöz is ugyanúgy vonzódnak, mint a férfiakhoz. Legújabban Vanessa Carlton csatlakozott a "büszkén felvállalom" listán szereplőkhöz.

Most őszintén, szerintetek mi az oka ennek a hirtelen jött vallomás áradatnak? Van némi igazság alapja ennek az egésznek, és ha igen, vajon melyik sztárok esetében? Vagy mindegyik "bevallás" csak egy ügyes marketingfogás?

Persze az is elképzelhető, hogy Sandra Bullock és Scarlett Johansson MTV Movie Awards-os csókján felbuzdulva ezek a csajok is úgy gondolták, egy kis botrány senkinek sem fog ártani. (A kép egyébként Mrs. Bullock-ot egyik korábbi áldozatával, Meryl Streepel ábrázolja)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek