Starity

VV Giginek új párkapcsolata van

2011. augusztus 09. 19:07   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ 4 egykori szereplője most kibontakozó párkapcsolatáról mesélt a Tabu Tv nézőinek.

hirdetés
VV Giginek új párkapcsolata van

Gigi elárulta, hogy mostanában találkozgat valakivel.

„Már egy pár napja randizgatok egy sráccal. Nagyon aranyos, kedves, zavarba is jövök. Nem tudom, mi lesz vele. Egyszer csak derült égből villámcsapásként jön valaki. Ő is nagyon sokat utazik, és külföldön lesz nagyon sokáig, úgyhogy meglátjuk, mit bírunk majd ebből kihozni, meg hogy egyáltalán van-e értelme, de egyelőre ismerkedünk, és nagyon szimpatikus” – mesélte kivirulva és mosolyogva Gigi.

Gigi leendő párjának semmi köze nincsen a média világához, de nem is vágyik rá: „Köze nincs a celebritáshoz, de nem is szeretne celebként élni, sőt, fényképeket sem akar velem, meg még ilyen szinten nem vagyunk benne a dologban, tehát tényleg ismerkedünk, aztán ha lesz valami, úgyis tudni fogtok róla.”

Meglepő módon a kibontakozó párkapcsolatban szereplő úriembert már szinte az egész család ismeri: „Az a furcsa, hogy anyukám is ismeri, mind a két bátyám ismeri, talán apummal még nem találkozott” – árulta el Gigi, azonban azt is elmondta, hogy még nem szerelmes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek