Starity

Liptai Claudia újra kamerák elé áll

2011. augusztus 09. 23:11   |   Szerző: Becky Dí

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pár hónapja Liptai Claudia szabadságra ment, hogy többet foglalkozhasson lányával, Pankával. A pihenésnek azonban vége: újra dr. Zámori Alexa bőrébe bújik a színésznő.

hirdetés
Liptai Claudia újra kamerák elé áll

„Claudia a nyári szünet után, augusztus végétől folytatja a doktornő megformálását a sorozatban, s továbbra is a produkció egyik meghatározó alakja marad” – nyilatkozta a sorozat producere, Nagy Tamás.

De nem ez az egyetlen dolog előtte: a közeljövőben induló Megasztár 6-ban is szeretnék látni, mivel az előző szériában nyerő páros volt Till Attilával – akinek már biztos a helye a hatodszorra induló tehetségkutatóban. Bár a társműsorvezetői posztért még folyik a harc, ha Liptai igent mond, vége a találgatásoknak. Az elfoglaltság miatt azonban előfordulhat, hogy párjára, Péterre sokkal kevesebb ideje marad, ami nem biztos, hogy jót tesz a kapcsolatnak.

„Feltehetően mindkettőjüknek jót tett, hogy Claudia egy időre elhagyta a csatornát. Így akkor találkoztak, amikor akartak, ráadásul a kapcsolatuk körül kialakult vihar is elült. Péter arcáról nap mint nap leolvasható, hogy boldogok együtt” – mondta az újdonsült pár egy közös barátja.

A Bors napilap információi szerint a színésznő augusztus 22-én kezdi a forgatást.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek