Starity

Szabadságra megy Sam Worthington

2011. augusztus 10. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elege lett Sam Worthingtonnak a színészkedésből, ezért néhány évre eltűnik a filmiparból.

hirdetés
Szabadságra megy Sam Worthington

Szünetet tart az Avatar sztárja – annak ellenére, hogy karrierje igencsak felmenőben van. Az elmúlt négy évben Sam tíz filmet készített, s épp emiatt döntött úgy, hogy szabadságot vesz ki.

A színész kezd besokallni a folyamatos forgatásoktól, és szeretne egy kis időt fordítani hobbijaira, valamint szeretné meglelni önmagát.

„Négy éve nincs megállás. Most itt az ideje élvezni a munkám gyümölcsét. Nem hiszem, hogy sokáig fog tartani a pihenő, de mindenképpen szükségem van rá – nyilatkozta a 35 éves színész, aki azt is hozzáfűzte, elege van a robotolásból. – Nem volt olyan nap, amikor ne forgattam volna. Gyakorlatilag pénzt pisilek, így azt hiszem, kell egy kis szabadság.”

Worthington azt is elmondta, sokszor előfordult, hogy 24 órából 18-at töltött forgatással, hetente pedig gyakran hat napon keresztül dolgozott az aktuális stábbal.

A színésznek azonban nincs túl sok oka a panaszra, hiszen filmjei kapcsán egyre több és több rajongót szerez. Jelenleg Drift című filmjén munkálkodik, míg a Titánok haragjának forgatásai befejeződtek. Utóbbiban újra együtt dolgozott Liam Neesonnal, Rosamund Pike-kal és Toby Kebbell-lel is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek