Starity

Tom Gossin: Cheyenne nem beszél a kilépéséről

2011. augusztus 10. 12:12   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Gloriana egyik tagja, Tom Gossin a napokban interjúban beszélt a zenekarból kilépett Cheyenne Kimballról.

hirdetés
Tom Gossin: Cheyenne nem beszél a kilépéséről

Pár hete adtunk hírt arról, hogy Cheyenne Kimball otthagyta a Glorianát. Az énekesnő nem indolkolta döntését, sőt, úgy tűnik, azóta sem beszélt a kilépés okairól egykori csapattársainak. A napokban az együttes egyik tagját, Tom Gossint fagatták egy interjúban az ügyről.

„Mint mondtam a sajtóközleményben, olyanok vagyunk, mint egy család. Vannak nehéz napok, hisz nagy a nyomás. Állandóan utazunk, és ez a négy év is kemény volt számunkra. Nem igazán tudom Cheyenne pontos okait, még nekünk sem igazán beszélt róla. Nem tudom, lehet, hogy ez nehéz neki” – nyilatkozta Tom.

Az énekes az együttes indulásáról is mesélt: „Vicces, amikor elindultunk, akkor is hárman voltunk. Amikor én és Mike Nashville-be mentünk, akkor fedeztünk fel Rachelt a MySpace-oldalán. Azt gondoltuk, »itt van ez a lány jó hanggal, mi lenne, ha csinálnánk egy zenekart?«. Akkor még úgy neveztük magunkat, hogy Midnight Three. Tudom, nagyon szörnyű név volt. Nem is tudom, mire gondoltunk abban az időben. Most, hogy újra hárman vagyunk, olyan, mintha visszamentünk volna a gyökereinkhez.”

Az együttes tagjai egyébként nem dühösek Cheyenne-re. Bár nem értik kilépésének okát, sok boldogságot kívánnak neki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek