Starity

Jessie J: Ki nevet a végén?

2011. augusztus 10. 12:12   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma debütált Jessie J legújabb videoklipje, mely az iskolai elnyomásról és kiközösítésről szól.

hirdetés
Jessie J: Ki nevet a végén?

A 2011 reménységének választott énekesnő első, Who You Are című albumáról már a negyedik kislemez klipje is megérkezett. A Who’s Laughing Now-ban az énekesnő a régi iskolai sérelmeiről énekel. Társai ugyanis nem fogadták be, és gúnyolták, de a végén ő lett, aki befutott, majd híres lett, így felteszi a kérdést a dalban: Ki nevet a végén?

A szám klipje is erre a témára épül: egy iskolában játszódik, és egy kislányról szól, akit az osztály népszerű lányai kinevetnek és csúfolnak, ezért úgy dönt, bosszút áll rajtuk.

A kisfilmben Jessie J több szerepben is feltűnik, többek közt tanárnőként, konyhásként és takarítónőként is, de önmagaként is szerepel a videóban. A videoklipben szereplő kislány pedig – a mára már lila hajú – extrém énekesnő gyermekkori énjét játssza.

A Who's Laughing Now klipje ma debütált Jessie J hivatalos VEVO-csatornáján. A kisfilm talán népszerűbb lehet az eddigi videóknál is, és biztosan nagy sikereket ér majd el az énekesnő hazájában, Nagy-Britanniában – ahol a B.o.B-vel közös száma, a Price Tag egészen az első helyig jutott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek