Starity

Megjelent a One Direction első kislemeze

2011. augusztus 10. 12:12   |   Szerző: audrey

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az öttagú fiúbanda tavaly egészen a brit tehetségkutató döntőjéig menetelt, így nem volt meglepő, mikor lemezszerződést kaptak. Első daluk, a What Makes You Beautiful ma debütált a rádiókban.

hirdetés
Megjelent a One Direction első kislemeze

A One Direction nevű fiúbanda kétségtelenül az utóbbi idők egyik legnagyobb szenzációja. Bár a fiúk az X Factor 7. szériájába külön-külön jelentkeztek, a mentorok úgy gondolták, ha szólóelőadóként nem is, bandaként sikeresek lehetnek. Így az öt tizenévesből megalakult az új formáció, mely olyannyira remekül vette az akadályokat, hogy végül a harmadik helyen végzett a tehetségkutatóban. Ám ez csak a kezdet volt számukra, hiszen Simon Cowell hamar lemezszerződést ajánlott az időközben óriási népszerűségre szert tett bandának.

A fiúk a show befejezése óta keményen dolgoznak debütáló anyagukon, amiről az első kislemezüket ma mutatták be a brit Radio One-on futó Scott Mills-műsorban. A Carl Falk, Savan Kotecha és Rami Yacoub által írt dal a What Makes You Beautiful címet viseli, és eddig igen pozitív visszajelzéseket kapott a kritikusoktól.

A What Makes You Beautiful digitálisan szeptember 11-étől lesz elérhető, szeptember 12-étől pedig fizikai formátumban is meg lehet majd vásárolni. A dal (a dalszöveggel együtt) már megtalálható a fiúk hivatalos YouTube-oldalán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek