Starity

A sellőlányból vámpír lesz

2011. augusztus 10. 12:12   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A H2O Sellőmesék sorozatból megismert Claire Holt is szerepel a nagy sikerű The Vampire Diaries következő évadjában, amely szeptemberben kerül bemutatásra.

hirdetés
A sellőlányból vámpír lesz

A H2O: Just Add Water sorozattal ismertté vált Claire Holt, úgy tűnik, jól döntött, amikor elhagyta az uszonyát, és új vizekre evezett. Két filmszerepet is kapott, majd feltűnt a Pretty Little Liars című ABC-sorozatban, és most ő is leigazolt a The CW csatornához, akárcsak egykori sellő kolléganője, Phoebe Tonkin.

A 23 éves színésznő napjaink egyik legsikeresebb sorozatában, a The Vampire Diariesban újra természetfeletti lény bőrébe bújhat, és nem is akárhogyan. Az ausztrál szépség Stefan Salvatore egyik régi nagy szerelmét, Bexet fogja megtestesíteni. A karaktere főként visszaemlékezésekben fog feltűnni, de megjelenése valószínűleg a jelenben is felkavarja majd az állóvizet.

Még nem lehet tudni, mit rejt a sorozat új szezonja, de a készítők ígérik, hogy most sem tudjuk majd levenni a szemünket a képernyőről. Addig is itt van nekünk a magyar verzió, minden péntek este az RTL Klub műsorán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek