Starity

Jordin Sparks: „A kutyáim csodálatosak”

2011. augusztus 10. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jordin Sparks imádja kutyáit. Ezúttal el is mesélte, mennyire fontosak neki, akik azt is megérzik, Jordin milyen hangulatban van.

hirdetés
Jordin Sparks: „A kutyáim csodálatosak”

Jordin Sparks nemrég a People magazinnak nyilatkozott arról, hogy mennyire fontos szerepet játszanak a kutyái az életében.

„A kutyáim csodálatosak!” – jelentette ki Mrs. Sparks, akinek jelenleg öt kutyája van, melyek közül három schnauzer–bichon–poodle-keverék, de a kis ebek mellett még egy labrador is helyet kapott.

„Ha valami történik velem, olyan, mintha ők is ugyanolyan hangulatban lennének, mint én. Megérzik az ember hangulatát, és ez fantasztikus. Ez az otthon egyik darabja, amit bárhova magammal viszek. Maggie, Miles és Minnie – a három schnauzer–bichon–poodle-keverék – mindig játszanak, beleugranak a medencébe, és tényleg fejest ugranak.”

A Sparks-szőrcsomók még a „nyári kényeztetéseket” is megtalálták: „Szeretik a jégkockát, illetve a Frosty Paws jégkrémet is. Talán ez nem is meglepő a vastag bundájuk miatt. Próbálok nekik megadni minden olyat, amivel jól érezhetik magukat nyáron.”

Jordin gyakorlatilag úgy tekint a kutyáira, mint a gyerekekre. Így talán nem is meglepő, hogy az énekesnő édesanyja a Twitterre felrakott kutyás képet így kommentálta: „@JordinSparks's kids... they miss their mommy!” ('@JordinSparks gyermekei... hiányzik nekik az anyukájuk!')

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek