Starity

Kurt Cobain lánya megváltozott

2011. augusztus 10. 15:03   |   Szerző: coke.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Frances Bean Cobain, Kurt Cobain és Courtney Love közös gyermeke már közel sem hasonlít két évvel ezelőtti önmagára.

hirdetés
Kurt Cobain lánya megváltozott

Az augusztus 18-án 19. születésnapját ünneplő Frances Bean híres felmenőkkel rendelkezik: édesanyja Courtney Love, édesapja pedig az ismert együttes, a Nirvana frontembere, az 1994-ben elhunyt Kurt Cobain. Ebből könnyen ki lehet számolni, hogy a lány mindössze kétéves volt, amikor utoljára találkozhatott az apjával.

Anyja folytonos botrányai miatt két évvel ezelőtt Frances Bean elhatározta, hogy nem kíván tovább együtt élni Courtney-val, nem szeretné mindig a leépülését figyelni, ezért nagymamája gyámsága alá helyeztette magát.

A lány tehát sokat szenvedett eddigi életében, de most megszépülve, lefogyva visszatért, és megmutatta magát egy fotózás keretében. A képeket Heidi Slimane divatfotós készítette. A fotókon látszik, hogy a régebben súlyproblémás, meggyötört sztárcsemete talán újra erőt vett magát, és próbálja elfelejteni gyötrelmeit. A változás pedig megdöbbentő.

Frances most

Frances Bean és Courtney egy régebbi képen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek