Starity

A legjövedelmezettebb tévésztárok 2011-ben

2011. augusztus 11. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Tv Guide idén is publikálta a legtöbb jövedelmet keresett tévésztárok névsorát, akik közt helyet kap Hugh Laurie, Blake Lively és Christina Aguilera is.

hirdetés
A legjövedelmezettebb tévésztárok 2011-ben

Nemrég a Forbes magazin tette közé a legtöbb jövedelmet keresett női, illetve férfi sztárok névsorát, most pedig a tévés sztárok fizetéséről kaphatunk információkat a Tv Guide Magazine jóvoltából.

A drámákban és a vígjátékokban Hugh Laurie (Dr. House) és Ashton Kutcher (Két pasi meg egy kicsi) az abszolút kiemeltek. Mindketten 700 000 dollárt kapnak egy epizódért.

A realityk körében Simon Cowell (X Factor) vezet a maga 75 000 000 dollárjával – ezt az összeget egy évadért kapja. Őt követi Christina Aguilera, aki a The Voice-nak köszönhetően 225 000 dollárt kapott epizódonként, míg társai (Cee Lo Green, Adam Levine és Blake Shelton) „csak” 75 000 dollárt.

A beszélgetős show-k királya David Letterman lett, aki az évi 28 millió dollárnyi fizetésével előzte meg Jay Lenót, ő ugyanis 25 millió dollárt kap évenként. A harmadik helyen áll és Conan O'Brien, évenkénti 10 millió dollár keresettel.

Mindemellett a listán helyet kapott a magyar gyökerekkel rendelkező Mariska Hargitay (Law & Order: SVU) is, aki epizódonként 395 000 dollárt kap. Blake Lively (Gossip Girl) epizódonként 60 000 dollárral, míg Kelly Ripa (Regis and Kelly) évenként 20 millió dollárral lesz gazdagabb. A listához csatolható még Anderson Cooper is a CNN-től, aki a maga 11 millió dollárjával a legjövedelmezettebb tévés sztárok közé tartozik.

A legmeglepőbb talán mégis a Jersey Shore egyik legmeghatározóbb alakja, Snookie lett, aki egy-egy epizódért 100 000 dollárt is kap az MTV-től.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek